35 Underbara Smokey Eyeshadow Make-up Idéer För Kvinnor

Smokey Eyes är en av eye makeup som är ganska populär bland kvinnor idag. Smokey eyes är vacker och sensuell. Glaserade eller smala ögon kan vara direkt fräsch och skarp med hjälp av smokey eyes. Smokey Eye make-up visar en dramatisk effekt på ögonen.

Adult men det är inte många kvinnor som vill bära den. Anledningen är eftersom smokey eyes look för tung. Vissa kvinnor hävdar också att inte kunna tillämpa smokey eyes sig ordentligt så att det ser skrämmande eller ens som om stansade. Smokey eyes är också synonymt med mörk och tjock eye make-up, så många menar att det smokey eyes är inte lämplig för dagligt bruk och är mer lämplig som makeup för vissa händelser. Eit: s, vänta, det visar sig att vi kan ändra smokey eyes som är mjukare för att göra den lämplig för dagliga aktiviteter. Smokey eyes är inte alltid mörk svart blandas i dina ögon.

Om du vill få en mjukare och mer naturlig smokey eyes effekt, kan du använda brun. Smokey eyes blandningen också behöver det inte vara för bred, så att ditt utseende är fortfarande naturlig och charmig. Lämplig för dem som har smala ögon eller små ögon. Försök att använda eye bas innan du applicerar ögonskugga. Varför? Så att ögonskuggan är mer hållbara och färgen inte löses upp när den tillämpas. För perfekta smokey eyes resultat, använd en liten, vinklade eyeshadow brush. Den här borsten gör det lätt för oss att tillämpa hörnet ögonskugga för att bilda smokey eyes.

Välja en mjuk borste för att blanda mellan mörka och ljusa färger mellan ögonlocken. Efter att du applicerat din smokey eyes, kan du lägga till svart eyeliner-vingar och mascara until perfekt ögon makeup. Kan också ge vit eyeliner i inre hörnet av ögat för att lägga till intrycket av större ögon, för de av er med små ögon. Taraaa..perfekt. Du kan gå med smokey eye makeup som är inte alltför flashiga och verkar fortfarande fasta, skarpa och dramatiska. Med dessa organic smokey eyes du bära i arbetet, hangout med vänner eller till och med datum. Enkel rätt? Lycka till!

Normal smokey eyeshadow make-up


Smokey eyeshadow makeup idéer
Choklad Smokey Eyeshadow Makeup Idéer


Smokey eyeshadow make-up rose gold
Blå svart smokey eyeshadow


Smokey brun svart ögonskugga
Organic Smokey Eyeshadow


Smokey eyeshadow golden smink
Smokey nude ögonskuggor


All-natural smokey eyeshadow make-up idéer
Mörkbrun sotning


Idéer för ögonmakeup röd ögonskugga
Smokey eyeshadow vacker makeup


Smokey rödaktig eyeshadow make-up
Otroligt brun smokey eyeshadow


Smokey eyeshadow med vackra ögonfransar
Smokey blue eyeshadow make-up


Röda läppar med smokey brun ögonskugga
Vacker Smokey eyeshadow med naturliga läppar


Nude läppar med en fin smokey eyeshadow
Lätt vattenfast ögonmakeup


Sexiga läppar med en mörk Smokey eyeshadow
Vackra ögonbryn med mörka Smokey eyeshadow


Smokey nude ögonskuggor med rosa läppar
Vacker Smokey eyeshadow med svarta ögonfransar


Great Smokey eyeshadow make-up med charmiga ögonbryn.
Otroligt ögonmakeup


Smokey Eye idéer i nude färger
Naturliga ögonbryn med rödaktig smokey eyeshadow


Rödaktig smokey eyeshadow med nude lips
Smokey blue colour eyeshadow


Snygg smokey eye makeup idéer
Fantastiska Smokey eyeshadow make-up idéer


Smokey eyeshadow make-up med sexiga läppar