30 Bästa Rose Och Klockan Tatuering Som Ser Helt Enkelt Fantastisk

En ros klockan tatuering är en av de vanligaste tatuering konst – delvis på grund av att rose och klockan tatuering representerar både flöde av tid och mildhet och skönheten i Naturen. När du titta på sammanställningen av dessa mönster som nedan, du kommer att se varför.

Underbara Rose och Klockan Tatuering Bläck i År

Ofta, en klocka och rose tattoo presenteras med elementen ordnas sida vid sida. Klockan kan manifesteras i variety av ett armbandsur, ett fickur eller bara händerna på en klocka i bakgrunden. För rosor, ja, det finns så många sätt att presentera dem!

1. På Baksidan

Som person lätt kan förvänta sig, en ros klockan tatuering kan vara formad och designad för infärgning rätt på toppen av ryggen. Att lägga until lite beady tillbehör är bra också!

2. Rose och Klockan Tatuering med MekanikHur ofta är det så att du kan se en klocka tatuering med dess inre mekanismer som visas? Detta ser riktigt bra och vacker, tycker du inte!

3. Rose Klockan Tatuering med törnrosens

När gentleman är infärgning rosor, det är oundvikligt att deras törnen spelar in också. I detta fall, törnrosens surround-klockan – en vacker males smärtsam snygg tatuering!

4. Färgade Rose & Klocka TatueringAtt göra din tatuering mer levande genom att presentera färger i tatueringen. Det är vad vi kallar en härlig classic-känsla tatuering val!

5. Fokuserade på Klockan

Om du får en rose klockan tatuering runt bröstet och område, kan du lägga ett större fokus på klockan mekanismer runt bröstet. Formen passar bra!

6. Med SkrifterVad passar bättre med rosor och klockor än några infärgning för vacker kalligrafi? Här har familjen som tema i sin tatuering också!

7. Svart och Röd Klocka och

Det finns alltid en viss lockelse att rött och svart tatuering, adult males ännu mer så när tatueringen har något så underligt som en kombination av rosor och tatueringar.

8. Dagens Gamla TillsammansDen gyllene fickur par väl med de skuggade roses i ryggen. Vi tror att dessa mönster stämmer väl med den gamla bleknade tillbaka – håller ni inte med?

9. Hjärta-Mönstrade Rose Klockan Tatuering

Trött på de traditionella rund klocka? Hur infärgning med en dekorativ hjärtformad layout? Placera hjärtformad klocka i mitten av den ökade klockan tatuering fungerar bra!

10. Lacy, Glas-Liknande StructureLetar du efter ett mer kreativt klocka och rose tattoo style? Vad sägs om denna unika utseende? Det ser ut som en blandning av spetsar, glas och andra konstiga geometriska former, males slutprodukten visst ser det bra!

11. Längs Armen

Här är de grundläggande klocka och rose tattoo. En ros, ett fickur, vissa bubbly bakgrund. Det kan vara enkla, men det ser underbara!

12. Bröstet Little bit Rose och Klockan TatueringDenna stora tatuering little bit har ganska olika teman, alla på en gång – det är skallar, banners med namn och flygande duvor på båda sidor tillsammans med ros och klockan tatuering. Arrangemanget fungerar bra ändå.

13. Rose Klockan Lår Tatuering

Vad en mystisk tatuering bit till bläck på lår område! Den mystiska aura av en gammal klocka med blommande rosor är skyldig att dra till sig uppmärksamhet när de ses i allmänheten.

14. Klocka i Rose TattooHär är en unik design and style som vi inte har stött på i hela listan ändå upp until denna punkt! Siffrorna klockan är noggrant genomförd i detta rose tattoo – ett särskilt urval!

15. Vintage-Glance

Det är något med vanlig färgade tatueringar som gör dem ser vintage, är det inte? Denna ros klockan tatuering är inte annorlunda, och vi hatar inte det alls!