25 Exklusiva Månens Faser Tatuering Som Du Måste Se

Moon faser tatuering kan vara väldigt konstnärlig, hipster-ish eller eleganta ut, beroende på hur du väljer att stil eller bläck det. Månar själva redan gemensam tatuering teman, males det finns också många sätt att skildra månar på dina tatueringar på grund av sina många faser.

Vanligtvis, månens faser tatueringar är indränkta med färg med bara 5 steg – antingen crescent månar, halv månar eller fullmåne. Du kan dock även bläck din månens faser i dess olika andra faserna också! Du skulle bli förvånad över hur många sorter som du kan hitta inom dessa månens faser.

1. Geometriska I Bakgrunden

Följa din månens faser med väl genomtänkta linjer och mönster i ryggen. Samtidigt enkel och lätt, linjer och prickar gör alla konstverk! Som sådan, tillägg av dessa mönster kan se fantastiskt när det paras ihop med månens faser.

2. Med LotusMånens faser och lotus blomma här är indränkta med färg med enkla nyanseringar bara. Vi är ganska säkra på att denna tatuering kan göras bättre, guys vi vann inte klaga!

3. Ansluten

Detta intrikata bilder design månen på ett mer realistiskt sätt. Vad som är ännu bättre är hur de månar visas sammankopplad med alla linjer mellan dem! Detta är definitivt en av våra mest älskade månfas tatueringar i denna lista!

4. Med en OrmMånens faser bild i denna tatuering visas som ett negativt visa alla svarta stället för att lyfta fram den vita delar. Vi tycker att det ser lika bra som de andra skildringar av månens faser!

5. Moon Faser Tatueringar på Kalvar

Det finns så mycket utrymme för dig att bläck på rätt på vaderna och längs armarna, så varför inte utnyttja det utrymme? Månens faser, när inked vertikalt, kommer passa fint på vaderna!

6. Ett SolsystemDet är två helt bra ytor för dig att bläck på vid dina fötter. Inspireras av dessa vackra rader av tatueringar med månens faser och solsystemet!

7. Längs Sidan av Vaderna

Du kan bläck mer än bara 5 månens faser på vaderna med den mängd utrymme, så varför inte bläck allt med tillägg av vissa punkter i mellan? Titta på hur fint dessa mönster passar ihop!

8. Moon Faser Tatuering med en Färgglad BakgrundOm du inte är den typ för tatueringar med ett tomt utrymme bakgrund, kanske du gillar denna variant. Här har de hela galaxen i bakgrunden! Vi vet att vi definitivt att älska denna, guys hur är det med dig?

9. Ned Din Rygg

När inked vertikalt, månen faser kan placeras exakt nedåt från din hals mot mitten av ryggen. Enkla, vackra och helt underbart!

10. Dekorativ BakgrundMånens faser i denna tatuering är tillsammans med en underbar line-art bakgrund. Varje kurva och raka linje lägga till upp till perfektion av hela tatuering little bit. Vi älskar uppmärksamhet på detaljer inom månar!

11. Moon Faser med en Akvarell Ser

Så, vi hittade flera lovvärda saker i denna tatuering. Det är akvarell-stil bakgrund, geometriska mönster som följer det, liksom citatet nedanför månen faser tatuering. Har du en favorit del i detta stycke?

12. Enkelt Och OkompliceratGå no-nonsense-läge med dessa månens faser tatuering! Om du gillar enkelhet, kan du hämta inspiration från detta dotwork-tung månens faser tatuering som passar fint längs denna persons arm.

13. Enkel Ritning av Månens Faser

Den fina ritning av denna tatuering gör stycke ser delikat, tasteful och vacker på samma gång! Vi tror att tunna och fina linjer är början till stor tatuering style and design, adult males till var sin egen.

14. En Utsmyckade DesignMånens faser porträtteras i denna tatuering är ett mycket mer utsmyckade än resten. Att det inte ens ser ut som månens faser, males vi vet att det är en unik representation av det! Detta visar bara att du inte behöver tatueringar för att vara en självklarhet i alla tider.

15. Inte i Fokus

Biet definitivt tar fokus i denna tatuering jämfört med månens faser som används för att dekorera den ovan. Den grafiska stilen är fortfarande fantastisk men – inga klagomål här!

16. Gått över med Blommoroch månens faser tatuering verkar vara ett genomgående tema för damer. Vi förstår varför – titta på hur vackra tatueringar här visade sig vara!

17. Moon Faser

Dessa enkla månens faser tatueringar är så otroligt enkelt! Det är inte mycket för att det är en tall andra än de tre grundläggande månens faser. Du kan bläck på dessa båda händerna om du vill ha något lite mer symmetrisk!

18. glitter med StjärnorSå, som det visar sig, månens faser tatueringar kan göra samt en arm tatuering! Summary som de som är indränkta med färg until en annan persons kalvar som vi har sett ovan, månen faser kan också vara indränkta med färg med prickig style and design och matchas med stjärnor.

19. Med en Gigantisk Solros

också koppla ihop med månens faser structure. Bara bläck större mönster där axeln är och bläck mindre precis nedanför det!

20. Witch-liknande design med Katter & Moon FaserMed-vibe tatueringar inte bli tydligare än här. En svart katt med en femhörning och månens faser på toppen? Det är det, som du redan behärskar konsten av trolldom-tema tatueringar!

21. I en Cirkel

Om du inte vill bläck din månens faser i en rak linje, det är bra också! Du kan skildra din månens faser tatuering runt en annan style, summary som här. Vi är inte helt säker på att konstruktionen i centrum är det ca om. Någon som bryr sig, att upplysa oss?

22. Ett Arm BandSkapa din egen personliga månens faser armband tatuering med en layout summary som den på bilden ovan! En konstruktion som denna är starkt beroende av geometriska mönster, prickar och linjer.

23. Moon Faser Tatuering med Färger

Vi har sett massor av svart och vitt månens faser tatuering, gentlemen den här är färgade! Du kan presentera dina månens faser med regnbågens färger om du planerar att bläck exakt 7 olika sådana.

24. Över HalsenDessa tatueringar kan visas classy och enkelt! Bläck dem i en semi-realistiska sätt precis som den här och du är på din väg till en feminin och sophisticated månens faser tatuering för dig själv.

25. Över Åtta Fingrar

Hade vi inte bara prata om att ha månens faser är indränkta med färg på fingrarna? Här är ett perfekt exempel! Vi känner att det är ett kunde ha varit indränkta med färg lite bättre, adult males konceptet är rätt ute.