25 Cheshire Katt Tatuering Som Du Omedelbart Kommer Att Tillbe

En Cheshire Katt Tatuering är en av de mer populära fairy-tale som tatuering serie för både killar och tjejer. Det finns många sätt att skildra denna lekfulla tatuering, oavsett om det är i en akvarell stil, mörk och Gotisk stil eller bara i dess ursprungliga bedårande utseende. Ta en titt på vår samling av Cheshire cat tatueringar by using listan nedan!

25 Bedårande Cheshire Katt Tatueringar för att Lysa Upp Ditt Leende

Hur kan du inte le när guy tittar på uppnosig, lekfulla leende på kattens ansikte? Denna typ av tatuering är söta och bedårande och ska vara ett förstahandsval för de flesta av oss funderar på att skaffa tatueringar! Bli inspirerad av listan av Cheshire cat tatueringar i följande lista!

1. Lila & Ringlad

Detta bör vara hur de flesta av oss minns Cheshire cat. Det såg drömskt och overkligt, kroppen uncurling till en spole-liknande varelse. Vem kommer ihåg hur Cheshire-katten såg ut som i den tecknade Alice i Underlandet?

2. Med en Blommig LinjeBlommor och rosor kan vara ett bra företag för Cheshire cat-tema tatueringar. Av någon anledning, katten passar bra bland blommiga mönster. Cat ‘ s blå ögon matcha blomman är blå!

3. Konstnärlig Stil

Detta Cheshire cat är utrustade med alla snygga accessoarer! Katten ser bra ut i en hög hatt och great krage. Den subtila placering i stadsbilden på botten ser bra ut också!

4. Framhäver Gröna ÖgonOm du inte vill ha en fullt färgade tatuering, kan du välja en version som denna. Hålla hela tatuering i bara svart och vitt, och lyfta fram de viktiga funktioner. I detta drop, ögonen är markerad poäng!

5. Cheshre Cat

Denna färgstarka katt tatuering är indränkta med färg på halsen med en perfekt storlek och placering. De ljusa färgerna i kattens ögon, bra kontrast med de återstående färgerna på tatueringen.

6. Bara Ansiktet medVill ha något lite mer unikt? Vad sägs om att lägga katten ansikte i mitten av en mandala-mönster? Denna katt är glada ansikte på något sätt överensstämmer ganska väl med hela utseendet!

7. Drömmande Linje-Free of charge Cheshire Cat Tatuering

I detta stycke, katten är indränkta med färg med den klassiska dryck och en ros på sidan. Detta pinnar sant att Alice i Underlandet-filmen!

8. Onda Cheshire Cat TatueringFöredrar en mörkare tur? Vad sägs om att ändra din Cheshire cat tatuering until ett mörkare tema med denna design and style? En mer olycksbådande style kommer säkert att fånga uppmärksamhet!

9. I Skogen

Här är Cheshire cat med sin klassiska grin med sin fängslande ögon! Skogen kan komplettera katten ganska bra – kanske för att katten själv är en ganska mystisk varelse?

10. Vi Är Alla Galna HärVisste du att du också har möjlighet att infärgning bara ansiktsdrag av en Cheshire cat? Ja, det är ett alternativ! Du kan bläck det med den berömda citat ” Vi är alla galna här för att följa filmen tema.

11. Nästan Neon Färg

Ränderna på denna katt är färgade ljusa neon blå. Det skulle säkert vara mer uppmärksamhet som fångar, och du ska få känna dig som att du har en unik tatuering som ingen annan har!

12. Skelett Cheshire Cat TatueringHär är en annan neat idé för en olycksbådande Cheshire cat tatuering. Du kan använda skelett istället för en vanlig katt för att ge en more känsla av spänning i din tatuering.

13. Cheshire Cat Ansikte

Infärgning av Cheshire cat tatuering runt vaderna kan också vara ett alternativ! Denna katt ansikte här anges tydligt, speciellt runt ögonen området. Det är några fancy eyeliner katten har!

14. Drömmande Akvarell BakgrundHär presenterar vi att du Cheshire cat på sig en hatt! Ljusblå, rosa och lila akvarell bakgrunden är en great komplement till tatuering. Om något, det ger mindre en hallucination vibe!

15. Cheshire Cat Head Tatuering

Katten här presenteras som en hård, detaljerad och semi-realistiska. Den blandning av dessa stilar gör Cheshire cat visas lite creepier än det faktiskt är!