25 Bästa Memorial Tatueringar För Pappa Att Göra Honom Oförglömlig

Memorial tatueringar för pappa är ledsen, guys det är ett bra sätt att fira en viktig particular person i våra liv. Om du letar efter små memorial tatueringar för pappa, kan du hänvisa till den i listan av tatueringar nedan för lite inspiration.

Att röra Memorial Tatueringar för Pappa

Många minns pappa tatueringar är gripande, sorgligt och sentimentalt. Pappor har gjort en hel del för oss alla att växa upp, och att förlora dem kan ha en stor inverkan på våra liv. I drop som detta, dessa memorial tatueringar för pappa kan tjäna som ett bra sätt att sörja för dem och gå vidare.

1. I Himlen

Ofta, korset är en image för Kristendomen, och när det paras ihop med ett par vingar, den symboliserar änglar och himlen. Denna man or woman är indränkta med färg) sin pappas dag passerar på med den här ikonen visar hur deras pappa är nu i himlen.

2. Minnas Pappa Tatueringar med Rosor

Detta memorial tatuering har en semi-kolon, ett skiljetecken tecken som visar hur en mening fortsätta även om det kunde ha slutat. Detta minnesmärke representerar en övergång från sin pappas bortgång.

3. Ett Hjärta med VingarMed en sådan sorglig passerar, vi kan bara önska pappan i våra liv en trygg och lycklig livet efter detta. Med lite tur, vår kärlek skulle ge dem tröst.

4. Liten Memorial Tatueringar för Pappa

Några av de små memorial tatueringar för pappa kan vara i variety av en . Den här activity uttrycket “för Evigt i mitt hjärta” och sin pappas bortgång datum på det liksom.

5. Borta i RökBranden kan ha varit borta, adult males röken kommer att dröja kvar långt efter att det har lagts ut. Detta är en av de mer konstnärliga memorial tatueringar för pappa, och kan ha en betydande mening för tatuering-bärare.

6.

Det kan verka lite mörkt bläck en plats för din mammas dag som passerar i förväg, guys detta är fortfarande en bra idé för en tatuering för att minnas pappa.

7. En Ängel från HimlenSom många andra memorial tatueringar, här finns även en ängel med “pappa” och “mamma” skrivet på sidan.

8. Förankrade med Rosor

Om du funderar på en liten memorial tatueringar till pappa, vet bara att du kan bläck en liten ankare tatuering runt din eller dina kalvar också!

9. Solros MemorialVissa av oss kanske känner för att våra pappor är som solrosor som ger glädje och skratt i våra liv. I så fall, memorial med en enkel fras som “pappa” kommer att göra.

10. Till Minne av Pappa

Detta är en av de minnas pappa tatueringar som har en personlig historia till det. Bortsett från åren märkning, det är också baseball faceguard som berättar en hel del om faderns karaktär.

11. Sista AnmDetta är en sorglig tatuering, males det kan vara säkert att anta att memorial tatueringar för pappa som detta återspeglar den sista observera att considerably har åkt till sitt barn.

12. En Pyrande Manufacturer

Denna pappa säker på att tända eld på hans dotters liv! Om något, det är alltid det som berättades runt eldstaden som gör våra minnen med familjemedlemmar mycket mer minnesvärd.

13. Absent FishingVilken härlig hyllning tatuering för en pappa! Denna human being far måste ha älskat fiske less than sin livstid, och vi hoppas att han fortsätter att njuta av fiske i livet efter detta vart han är nu.

14. Min Pappa Är Min Hjälte

Denna particular person pappa lever tills alldeles nyligen, förra året! Vi tror att detta är en av de mer wonderful att minnas pappa tatueringar, med en ordentlig award-liknande sak. Vi kommer inte bli förvånad om pappa var polis.

15. Jag Älskar Dig PappaDetta ser mer ut som ett minnesmärke för ett förlorat barn, guys det kan också vara en sentimental notera med tanke på att fadern från när de var barn. Tatueringar som säker på att detta är sorgligt, är de inte?