20 Klassisk Crescent Moon Tattoo För Att Prova Något Trendigt

En crescent moon tattoo oftast är feminina, även om några andra sätt av den bild som målas upp kan göra att det ser ut som en maskulin ett så bra. Med så många berättelser och sånger centrerad runt månen och stjärnorna, det är inte så förvånande att se att det finns många människor som väljer för en månskära och stjärna tatuering som sin första tatuering.

20 Crescent Moon Tattoo Style and design för att Inspirera Dig

Om du någonsin har undrat om en crescent moon tattoo mening, bara veta att du är inte den enda. Du är inte den första, eller kommer du att vara den sista. I alla slide, jag tror vi alla kan enas om att dessa tatueringar är vacker och underbar. Låt oss ta en titt på listan över månskäran tatueringar nedan!

1. Crescent Moon med Dinglande Smycken

Den solen och månen gå alltid tillsammans. Även när solen inte är i fokus för tatuering, kan du fortfarande se det som hänger strax less than crescent moon tattoo!

2. Crescent Moon Tattoo med BlommorIngen beskriver? Inga problem. Detta är fortfarande en tasteful tatuering val att ha, speciellt när du omger den kvinnliga crescent moon style and design med blommor!

3. Som en Ritning

Denna particular person med en månskära och stjärna tatuering också visar några planeter i bakgrunden! Vi älskar enkel linje-konst och övergripande utformningen av denna tatuering. Vad tror du?

4. Små Crescent Moon TattooCrescent moon tattoo mening i denna del kan luta mer mot fred och kärlek typ av atmosfär, males det kan finnas andra betydelser också. Vilka är vi att bestämma dess innebörd när vi inte är bärare av den tatuering?

5. Inredda Crescent Moon Tattoo

En del av crescent moon i denna tatuering är lindade med en blomma layout. Detta skulle vara en av de mer dekorativa tatuering layout som fortfarande är relativt små så väl!

6. Geometriska Crescent Moon TattooÄlskar något lite mer geometriska? Gå until en crescent moon tattoo med vissa geometriska previous summary som de porträtteras i denna tatuering! Det är enkelt och tasteful, så varför inte?

7. Lite Läskigt Crescent Moon och Star Tatuering

Detta månen med en dödskalle motiv dolda i den har också en stjärna som åtföljer den. Det är inte den mest klassiska crescent moon tattoo, guys det ser bra ut!

8. Med en BlommaVi skulle ta en gissning att denna crescent moon tattoo mening är mer förknippade med lite blommiga och kära. Jag menar, med att blomma där, vad kunde det betyda?

9. En Antydan av Crescent Moon

Även om detta inte är helt och hållet en crescent moon tattoo, som till formen liknar en. Det är en ros på sidan, och månen type antyds med den återkommande motiv.

10. Crescent Moon Lår TatueringSummary som tatuering ovan, är detta en activity en ros motiv längs sidan. Både crescent månar och rosor är relativt feminina mönster, så det är ingen överraskning att detta är en stylish !

11. Färgade Crescent Moon Tattoo

Samtidigt prydd med blommor, denna tatuering är en lite mer speciell än de övriga på grund av dess färger. Föredrar du din tatuering i svart och vitt eller färgat?

12. Omvända FärgerDetta crescent moon tattoo oftast är indränkta med färg i, en kontrast jämfört med den andra crescent moon tatueringar som vi har sett i den här listan. Speciella och unika!

13. Pärlor & Mönster

I denna tatuering, crescent moon fungerar mer som en pendel eller tillbehör för foten armband på bilden ovan. Vi vann inte klaga – det ser nätta och fina. Vi älskar det!

14. Crescent Moon Tillbaka TatueringCrescent moon tattoo bilden här är också prydda med hängande pärlor och mönster. Om du föredrar inredda mönster i din tatuering, detta kan vara ett alternativ för dig!

15. Med ett Ansikte

Det är inte ofta person ser en “doodle” -som crescent moon tattoo ut som den avbildade henne. Det ger verkligen denna crescent moon tattoo ett mer unikt utseende, inte det?

16. Inga KonturerNågra av de bästa tatueringar inte har någon beskriver, summary som crescent moon tattoo på bilden på baksidan av denna dam! Den medföljande sakura blommor att göra tatuering ännu mer känslig och woman-like.

17. Princess Mononoke med Crescent Moon

Den klassiska Studio Ghibli film förtjänar definitivt sin egen hyllning tatuering! Här är en bild av perfektion med den känsliga och exakta stil. Crescent moon visst är det en lämplig följeslagare för tatuering!

18. Bara en Liten Crescent Moon TattooVill ha en riktigt liten och minimalistisk crescent moon tattoo? Glimpse no further! Det här är det – den är liten nog att du kan placera den längs sidorna av ditt finger. Det är enkelhet bara ger elegans till tatuering!

19. Prickade Crescent Moon med Vissna Blomman Infärgning

Om du har sett akvarell stil tatuering innan, du kommer att älska det. Dessa tatueringar är mycket svårare att dra bort jämfört med vanliga tatueringar, och du kommer att se varför n den känsliga infärgning stil av denna crescent moon tattoo!