20 Fantastiska Skull Rose Tattoo Idéer För Män & Kvinnor

Skalle och rose tattoo ses ofta tillsammans, vilket är begripligt i en konstig, sjuklig form av sätt. Där det finns liv, det kommer också att vara död, och så rosor och dödskallar är ett populärt tema för både män och kvinnor! Ta en titt på listan nedan och välj din favorit skull rose tattoo.

Som Skallen och Rose Tattoo Skulle vara Din Favorit?

Vissa människor kommer att kalla dessa tatueringar en skalle och rose tattoo, medan andra vill bara hänvisa till det som en dödskalle rose tattoo. I alla fall, meningen är klart – det kommer att bli en skalle och en ros i tatuering, och det är allt som räknas.

1. Axel Skull och Rose Tattoo

Formen på skallen och rosor gör den enkel att passa som en . Skallen kan placeras runt axelpartiet, medan roses kommer att vara högre upp.

2. I en RosEn ganska unik ta på en skalle rose tattoo, denna skalle är placerad inuti den ökade snarare än under det. Normalt skulle bära de rosor som sin krona, men detta kommer att göra också!

3. En Rosig Bandage

Detta är en annan unik ta på en skalle rose tattoo. Om du trodde att alla dödskallar och rosor tatueringar kommer att se ut, kommer du säkert att de har fel i den här listan.

4. Ljusa Blå RosVarför hålla sig till den konventionella röda rosor när du kan bläck dessa blommor i en vacker blå? Som visas i bilden ovan, kan du få dessa rosor krypande ut ur skallen är ögonhålan – en kreativ val.

5. Svart och Vit Dödskalle Rose Tattoo

Du behöver inte färger för att göra en tatuering vacker – precis som visas i denna vackra tatuering här. Som skallen och rose tattoo färger kommer du att välja? Ljus, prålig färger, eller svart och vit som denna?

6. Genom en Stjälk av RoseDetta eleganta skull rose tattoo har färgerna gjort rätt. Tatuerare har gett mycket uppmärksamhet till skuggor och ljus i detta stycke, vilket gör den skull lika uppseendeväckande som de ljust färgade steg.

7. Liten Skalle och Rose Tattoo

Kom ihåg att inte alla tatueringar måste vara så stor som livet när indränkta med färg för att få uppmärksamhet! Ibland, en liten och nätt och diskret tatuering precis som denna är mycket mer elegant och vackra.

8. Vintage Stil Skull Rose TattooEn design så enkelt och elegant som denna är vacker också! Rosor är indränkta med färg i blått och rött, två färger snarare än att hålla sig till bara en färg. Det är enkelt men det fungerar bra.

9. Känsliga Dotwork

Här är ett enkelt och okomplicerat sätt att bläck en annars svart och vit dödskalle och rose tattoo. Fyll utrymmet med dotwork och du är bra att gå! Varje liten prick ståndpunkt frågor för tatueringar som denna.

10. Med en FjärilI vissa kulturer, nattfjärilar är förknippat med döden, och det är därför inte så förvånande att se hur dessa två design motiv är placerade tillsammans. Vi tror att det är en elegant design – vad tycker du?

11. Rosy Dödskalle Motiv

De schatteringar inom den skull är ögonhålor säker på att göra realistiskt! Detta skalle och rose tattoo arrangemanget är en som lätt kommer att tänka på – det är enkelt men effektivt.

12. En Blommande RosSe hur stora och blommar denna ros är! Rose är definitivt i centrum för uppmärksamheten i denna underbara tatuering. Det ser bra ut att ha en blå ros runt armen – så mycket kan vi alla överens om.

13. Full Back Tatuering Dödskallar och Blommor

Detta är en fantastisk skalle rose tattoo. Finns inte så mycket fokus på rosor – det finns andra blommor och fraktala mönster, men det ser alla härliga och fantastiska precis som de är. En med dödskallar alltid ser bra ut!

14. Slumpmässigt SortimentDet är mycket som händer på denna tatuering. Det är en pärla halsband, en dödskalle, en ros, och till och med en haj och ett svärd! Varje sina egna, vi anta, och du kan sätta allt i din tatuering om du verkligen ville.

15. Full Arm Sleeve Tatuering av Dödskallar och Rosor

Denna tatuering ser fantastisk ut också! I själva verket tror vi mest rock. Det tar en viss nivå av engagemang för att ens överväga infärgning hela din arm, och mycket mer kreativitet än en halv ärm.

16. Ett Snabbt JobbDetta kan inte vara lika vacker som resten, men vi kan alla fundera på färg färdigheter och ta inspiration från design koncept. Det kan definitivt göras för att se snyggare ut, det är säkert.

17. En Rosig Skull

Skuggning på denna tatuering kan sammanfattas i ett ord – perfektion. Titta på hur denna skalle rose tattoo bara passar sig så naturligt på bärarens arm!

18. Lite RealismMycket uppmärksamhet har ägnats åt att finslipa avstånd och placering av dessa två tatueringar. Skallen och rose tattoo använda vissa semi-realism design, och det ser ganska fantastiskt om du frågar oss.

19. Höljd

Här är en skalle och rose tattoo som råkar vara höljd i någon form av dimma. Denna tatuering ser mer realistisk än de flesta andra i den här listan, kanske för försiktig linje arbete, skuggning och dotwork.

20. Skull Rose Tattoo för KvinnorSom det bör vara känt, en skalle och rose tattoo är inte begränsade till enbart män. Kvinnor kan bära den precis så perfekt om inte mer! Den här bilden bevisar bara våra led.

Det är i slutet av vår lista över skallen och rose tatueringar! Naturligtvis finns det många fler mönster finns för skallen steg tatueringar, men de flesta av oss kan besluta om ett koncept som vi förmån från en enkel lista som denna. Låt oss veta vilket du gillar bäst eller dela den med dina tatuering kompisar!