20 Bästa Pixie Lower-Frisyrer

Vad är det för ord som slår an en ton när du tänker på pixie reduce-frisyrer? Kort sagt, med all sannolikhet. Söt, sensible, attraktiv, taggiga, spinnet. Kul. Hur mångsidig? Även om du kanske inte tänker på en pixie slash så mångsidig, att det utan tvekan kan vara, och det finns många varianter av den pixie slice det kan vara utformade på flera olika sätt. Borta är de dagar av bara ett alternativ för pixie efter alla, det här är den tjugoförsta århundradet!

1. Pixie Slash Frisyr

Den dramatiska skillnad mellan kort och lång gör detta hackig pixie sticker ut, som ramar in ansiktet vackert i enlighet med detta.

2. Pixie Reduce Hår

Längre på toppen och avsmalnande ned until en kort och snygg buzz i nacken, detta pixie slash fungerar utmärkt för tjockt hår med en touch av naturliga struktur eller våg. Detta ser kan vara enkelt inredda fram som visade på följande sätt, preparerade för en variation, eller slicked tillbaka eller åt sidan. Finger-Stil med en touch av pomada eller textur kräm för att förbättra vågig textur.3. Fina Pixie Frisyr

Sidorna och nacken skärs intensivt, och toppen är lång vänster, rakblad som skär på complete för en kraftig textur. Denna intensiva pixie stilar sig intill noll poster och endast en rask föna.

När du söker för pixie lower fotografier, kan du bli förvånad över de olika pixie skär du upptäcka. Pixie frisyrer finns i överflöd, och du kan i princip ändra ditt utseende på något sätt du vill. Det tenderar att vara kort över eller längre i fronten, asymmetrisk eller hackig eller strukturerad eller slät.

4. Bästa Blond Pixie Frisyr5. Nya Pixie Reduce 2019

6. Lager Sida Bangs7. Beskurna Pixie

8. Blond Hår Färg9. Fin Brun Frisyr

10. Frisyr för Över 5011.

12.13.

14.15.

16.17.

18.19.

20.Pixie frisörer fungerar utmärkt för alla hårtyper—från fina och tunn until tjock, vågig, curlyeller grovt, en pixie kan modifieras för att ditt hår textur och tjocklek. Och självklart, något hår färg fungerar med en pixie lower liksom—Det kan förbättra färg och vice versa, för att verkligen få det att dyka. En kaxig pixie kan vara consummately kompletteras med en pulserande ton eller mildras med en lugnade, naturlig search, beroende av vad du tänker. Det finns inga begränsningar!