20 Bästa Japanska Vågen Tatuering För Att Ge Ett Skott

Om du har sett en Japanska vågen tatueringdå vet du att den har ett annorlunda utseende om det. Samtidigt som havets vågor är redan en lugnande motiv själv, Japanska vatten tatuering innebär ofta något mer ringlad vågor, vilket är en intressant structure.

Du kommer att Överväga En Japansk Våg Tatuering Efter att ha Sett Denna Lista!

Japanska vågen tatueringar är ofta ses som en bakgrund för en större tatuering little bit, såsom ett med samurajer, Japanska oni – monster och mycket mer. Låt oss ta en titt på några av våra bästa val nedan!

1. Japanska Vågen Tatuering Genom ett Fönster

Tänk dig att öppna fönstren och ser det här utanför! Detta skulle vara en interesting syn i teorin, adult males inte så häftigt om inför i verkliga livet. Kan de vågor av liv på att vara varsam på oss!

2. Vågor med Punkterad Bakgrund

Vi älskar signatur Japanska vatten våg tatuering stil! Det här ger en mer dramatisk effekt på vågorna genom att lägga until en prickig bakgrund.

3. Underneath en KompassHavets vågor hittar ingen bättre plats att passa in än rätt under en . Efter alla, en kompass som hjälper till med navigeringen!

4. En del av en Triangel

Du kan också presentera dina vågor som en artwork inom en geometrisk sort. I denna bild, vågor ingår i en triangulär motiv.

5. Med Solnedgången & BergDenna Japanska vågen tatuering har en utmärkt utsikt ingår i det ! Det är också den bild av en solnedgång längs med berget i bakgrunden. Ta en närmare titt och du kommer även se båten roddare kommer om sina jobb i grov vågor!

6. Japan Och Den Stigande Solen

Ingenting talar Japanska vatten tatuering mer än denna bild. Bakgrunden visar ett mönster som är synonymt med den Japanska flaggan.

7. Nästan SymmetriskVill inte vågorna för att avsluta med havet? Vad sägs om en design and style som där du bara spegla bilden i mitten? Det behöver inte vara exakt speglas, du behöver bara för att det ska se ut spegelvänt.

8. Med en Flagga

Du kan inkludera din egen nationalitet med den Japanska vågen tatueringar. Medan du kanske förväntar sig en Japansk flagga, ett här faktiskt har den Brittiska flaggan, som fungerar också!

9. Enkel Svart och Vit Japansk TatueringSkuggade området där det är tänkt att se mörkare, uninked områden där vågen ska se ljusare i färgen. Detta är en enkel och okomplicerad tatuering som vi alla kan se fram emot!

10. Med Grov Pensel Stroke

Du behöver bara innehålla ett par punkter i den Japanska vågen tatuering för att den ska visas som en fantastisk tatuering med massor av textur. Höjdpunkter är viktigt i alla konstverk!