18 Super Stil Lång Pixie Nedskärningar


Den pixie reduce drivit sin väg until den högsta punkten på popularitet diagram för år 2018 och kommer att hålla på att göra ett rapidly utseende till 2019, och vi kunde inte vara lyckligare! Pixie nedskärningar är lätt söt, som ramar in ansiktet oklanderligt och skapa en övergripande kul, kul, och dagens stil. Får det gå som det kan, i fall du är nervös om att helt skära din person, anser lång pixie nedskärningar som en av dessa 18 visat följande!

1. Lång Pixie Minimize

I slide du är som kämpar med tjockt hår det är i huvudsak överväldigande, ett enkelt sätt att tämja den ner och tunna ut det med en del för utom kontroll lager i alla former och storlekar! Denna galna lång skiktad pixie minimize är söt och avslappnad, med en bländande choklad-brun nyans som ser bra ut med solbränd hud.

2. Hackig Längre Pixie Frisyr

Rakade sidor blev en enorm hit för 2018-2019, guys i händelse av att du föredrar att inte ta dyk adult males ändå vill njuta av denna stil en little bit, anser att detta är rastlös och söt pixie frisyr. Sidorna skärs more kort medan sidan-sopade lugg hålls länge, perfekt för inramning av ansiktet-särskilt runda ansikten och ovala ansikten. Pop värderingsavdrag blond och grå blend ultra-i vogue, gör en ofattbart frisyr.3. Sida Bangs Längre Pixie Stil

Över allt annat, vi måste säga det belopp som vi tillbe denna hårfärg. Det är mörkt och läcker, perfekt för hösten och vintern säsonger, som accent perfekt med djupa nyanser av lila. Hårfärg ger generellt ser ett glänsande utseende medan den långa lager ram ansiktet vackert. Vi är bara i kärlek med denna pixie minimize!

4. Markerade Lång Pixie Minimize 2019

Det är ett stort beslut för kvinnor över 50 år för att det är lätt och söt, males inte mycket added med bisarra lager eller nedskärningar. Diskret frisyr är planerade med en super rakkniv skär i ryggen och underbart lång lugg att lägga until en rågad part av icke-aggressivitet runt ansiktet.5. Söt Lång Pixie Reduce

6. Grå Färgad7. Mörkbrun Pixie

8. Söt Flera Färger9. Koppar-Brun

10. Lång Och Asymmetrisk Pixie11. Som Växer Ut Ser

12. Två Färgade13. Vit Blond Pixie

14. Pixie-Bob15. Modernt Utseende

16.17.

18.