16 Lyxig Middag Dag med Vintern Louboutin Spik

Oavsett med vem du kommer att tillbringa din middag dag den här vintern, kommer du måste ha ett speciellt utseende för denna! Vi alla är så galna om denna röda sulan hög klack skor (jag vet att du vet redan vad är detta helt och ja, det är Louboutin!). Din middag kommer att bli additional speciell och lyx med vintern Louboutin nail art.

Har du någonsin funderat på att ha denna vinter Louboutin nail art att klippa din middag dag? Lyx värdet av detta varumärke är ingen tvekan om, gentlemen den signatur färg av detta märke också läggas en subtil av mystik. Svart och rött, den dödliga kombinationen av färger för att ge en mystisk, stark och lyxigt intryck.

Här är några idéer för svart och röd Louboutin signatur färger.

1. Glossy Black och Crimson Nail Art

För en klassisk glansig blick, du kan måla fem fingrar röda på ena sidan och fem fingrar svart på andra sidan. Denna kombination kommer att se bra och unika, adult males ändå enkel och snygg. Du kommer definitivt att fånga uppmärksamheten hos din kille under vintern middag dag och natt.

Det är glänsande svart och röd nail art structure gör att du sticker ut från resten och du kommer att få bra beröm.

Glansiga naglar är trenden just nu kombination av svart och rött kan vara den bästa spik stil och är långt mer dramatisk.Välj vanlig spik style and design. Dessa charmiga glansiga naglar kommer att bli en trendig stil, vart du än går. Kombinationen av svart och rött är rätt stöttepelare färg.

Svart och rött nail artwork som kompletteras med en touch av blommor kommer att förbättra din nail design, så den stil du väljer är unik och lämplig för middag på vintern.Lägg until en blank contact till dina naglar. Med en röd bas kommer att göra det sticker ut om det är utrustat med ett svart blad structure. Detta nail artwork lägger glam och glans.

2. Matt Black och Crimson Nail Artwork

Matte är också ett bra alternativ om du redan trött med glans av nagellack. Detta ser present day och sofistikerad.

Matte naglar ser väldigt sofistikerad, males är lätt att göra. Applicera svart färg till toppen och att slutföra utseende tillämpas röd färg until botten.Applicera svart färg för att basen färgen på din nail artwork style and design. För att få det att se mer attraktiva, lägg till lite röd färg i sort av prickar och hjärtan till att skapa en fantastisk effekt.

En matt svart bas med en söt röd spets ser fantastisk ut. Du kan äta middag med tillförsikt på vintern.

3. Cracked Nagellack

Cracked nagellack är en annan design and style som du kan prova om du vill ha lite spännande design.Ljusa cracked nagellack har blivit en pattern under en lång tid. En touch av glitter guld kommer att lägga till utformningen av dina naglar ser glamours. Du kan prova det nu.

Pastell färger i kombination med svart färg kommer att liva upp din cracked nagellack. Ljusa färger för att skapa en tilltalande layout som många människor gillar.Cracked nagellack kommer att lägga gnistan som du behöver. Par lila nagellack med en liten touch av blått för en enkel och attraktiv lösning.

Använd djärva färger för att få glamours nail art stil på en fin vinter middag. Silver glitter ger maximal perfektion.

4. Halv-Moon Svart och Rött Nail Art

Halv-moon, en annan klassisk men ändå aldrig misslyckats med att förvåna folks. Det gör också att nageln ser längre. Du kan prova det här och spela med hur tycker du ville ändra halv-moon placement. Halv-moon kunde vara på botten eller på toppen av fingrarna.Måla dina naglar med en halv-moon svart och rött design and style för att få fantastiska och perfekt resultat när du i en folkmassa. Detta nail artwork style är lämplig för vintern 2020.

Halv-moon svart och rött nail artwork kommer att visa upp den eleganta och raffinerade sidan, lägga until glitter för att skapa maximal elegans och glamours.Lägga until ett guld accent till halv-moon svarta och röda naglar structure kommer att locka until sig uppmärksamhet från dem omkring dig. Du kan prova det här för att fullända din vinter kläder.

Glansigt halv-moon svarta och röda naglar style kommer att visa upp de senaste stilar i vinter. Denna design and style ser kontrasterande och interesting.

Dessa är några idéer som du kan välja att ha vintern Louboutin nail artwork. Kanske du även kan lägga until några smycken om du vill. Ha en härlig middag dag!


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *