16 Lysande Skarp Vit Nail Art Types Du Måste Veta

finns i olika stilar och färger för varje säsongens tema. För denna vinter, det finns många nail artwork inspiration kan du söka på web. En stil som du kan kopiera är dessa fräscha vita spik alternativ som är lika briljant som den festliga säsongen.

1. Svarta Stjärnor på Vitt

Para ihop svart och vit färg kommer alltid att vara en bra idé för någon stil, och nail artwork är inget undantag. Applicera en bra vit bas på dina naglar sedan stämpla svart liten stjärna klistermärke och tillsätt en liten svart prick målningar runt din svarta stjärnor. Detta konstnärskap kan göra att du ser enkelt stylish.

White almond nail artwork designen ser enkel adult men ändå vacker. Lägg until black star accenter för att förbättra din nail style så det ser mer attraktiv.

Lägga till black star accenter på din vita naglar kommer att ge en kontrast som ser fantastisk ut så att det kommer att förbättra ditt utseende.

2. Glittrande Vit och Silver

Silver och vitt, en kombination som är en av de vackraste sätt att bära dina naglar för någon säsong. De två-färg combo är så på modet, guys det är lätt att skapa. Allt du behöver är fräscha vita polska och lägga till några glittrande silver glitter absence på toppen av det. Eller så kan du dra vertikala linjer med din flisa glitter.Vacker kvinna stil med vita naglar kommer att få dig att se sophisticated. Lägga till silver glitter until din ring naglar kommer att förbättra ditt utseende, så att det ser perfekt.

Nail design med en kombination av vitt och silver ser enkel ut, guys ändå fantastiskt. Att lägga until raden structure kommer att förbättra ditt utseende, så att det ser perfekt.Lång nail art design and style med vitt nagellack kommer att göra att du ser mer enkel och exquisite. Lägg till silver glitter på några av dina naglar att göra att det ser mer attraktiv.

Enkel nail design med vitt nagellack ser ut renare. Lägg until en rad structure med silver glitter så det ser mer stylish.

3. Blommig Titta på Fräscha Vita Spik

Alla mönster ser perfekt med vit polera. Om du inte har haft någon aning om vad person ska dra på dina naglar, varför inte du prova enkla färgglada blommor? Genom att använda en tunn liner art pensel och ett utspridda verktyg, behandlar dina vit färg bas som en duk och skapa din lilla trädgård för dina nail structure.Att ha långa vita naglar kommer att få dig att se snyggare och mer självsäker. Lägga till en blommig design kommer att göra dina naglar ser sötare och mer attraktiv.

Naglar är en av de saker som påverkar ditt utseende. Vita naglar med blommor rosa design and style kommer att förbättra ditt utseende, så att det ser sötare.Rosa blom-style på vita naglar kommer att göra att du ser mer vacker så att du kommer att synas mer självsäker.

4. Två-Tonad Vit

Det är enkelt och klassiskt betyder inte att du är för gammal. Du kan välja denna klassiska två-tonad skarp vit design om du är en vanlig beundrare. Använd den skarpa vita på guidelines för en ren och fin utseende och tillämpa blank lack på din kropp spik.

Glansigt nail art design med matt suggestions kommer att se kreativa så det kommer att förbättra ditt utseende. Välj en lång spik style and design för att göra det ser mer perfekt.Kombinera glansigt och matt är en kreativ idé för att få spika mönster som ser attraktiv. Använd en matt nagellack på toppen av naglarna och tillämpa glansigt nagellack på kroppen av dina naglar så att det kommer att se fantastisk ut.

Använd en matt nagellack på toppen av naglarna och tillämpa blanka nagellack på kroppen av dina naglar för att få en fantastisk nail design. Lägg until blommiga accenter för att göra det vackrare och hålla det enkelt.Att välja en lång almond nail design and style gör att du ser mer classy. Kombinera matt nagellack på toppen av nageln och glansigt nagellack på kroppen av nageln så att det kommer att se fantastisk.

5. Färgglada Ränder

Vad är sötare och roligare med mångfärgade band på din skinande vita naglar? Låt fantasin vara din begränsning. Prova olika färger som bäst passar dig och dra vertikala eller horisontella linjer på toppen av din vita polerade naglar. Kontrasterande färger ränder är säker på att vara en omedelbar hit.Så, unna dig skarpa vita naglar gillar din vita ritning sidan och tillämpa ovan nämnda konstruktioner för att göra den vita accent ännu mer bländande. Du har bara att gå för det.

Vit lång nail artwork style and design med vitt nagellack och vertikala ränder ser mer attraktiv. Använda en kontrasterande färg så det kommer att se fantastisk ut.Enkel kvinnor stil med rätt nail structure kommer att se mer vacker och självsäker. Välj vitt nagellack och lägga till gula linjer så att det ser mer attraktiv.

Att göra en blå linje accent på din vita naglar kommer att producera kontrasten så att det kommer att förbättra ditt utseende och ser fantastisk.