15 Varm och Classy Vintern med Nyanser av Grått Nail Art


Vintern är runt hörnet, den kalla och snöiga tid kommer snart! Frestelsen att krypa upp i din varma filt medan du smuttar på en kopp varm choklad medan du lyssnar på jazz musik, läser en bok eller tittar på Netflix är redan där.

I denna typ av säsong inte bara din kropp behöver för att bli bortskämd med värme och trivsel, males också ditt utseende behöver det! Om du redan förberett snygga och varma kläder, då du behöver lite extra contact på fingrarna också. För den här gången har vi valt en grå färg för dig.

Dessa är några bra idéer för varm och classy vintern ser med nyanser av grått .

1. Metallic Grå Spik

Du kan klippa dagen med metalliskt grå färg nail artwork. Detta är en av nyanser av grått nail art ser vass och sofistikerad. Det ser också moderna med några added lutning och geometriska ornament. Denna look är redo att stjäla rampljuset på en fest.

En attraktiv grå färg för vintern nail artwork kan förbättra ditt utseende som är mer kantig. Kombinera med geometriska mönster för ett sophisticated utseende.

Metalliskt grå vinter nail art style är perfekt för vilket gör att du ser glamorösa denna vinter. Lägg till geometriska linjer för en further skärm.


Tillämpning av metalliskt grå klor för att få ett fantastiskt intryck på dina naglar. Lägg till geometriska linjer som lämpar sig för dig som vill se elegant ut i denna vinter.

2. Matt Grå Spik

Om du vill se lite modern day och enkel, prova denna matt gråa naglar. Det behöver inte många smycken för att få det att se fantastiskt. Du kan gå till arbetet och att delta i ett formellt möte med denna.

Matt grå nail artwork är lämpligt för dig att prova på vintern om du vill se minimalistisk. Ge accent uppstår för att försköna dina naglar.Kombinera din mörkgrå nail artwork med vita glitter för att få ett fantastiskt intryck på dina naglar. Denna färgkombination är lämpligt om person vill titta enkel adult males ändå elegant denna vinter.

En kombination av ombre matt mörkgrå för din vinter nail artwork kan göra dina naglar ser enkla men ändå eleganta.

3. Blek Grå Spik

Inte ett admirer av mörk grå? Oroa dig inte, älskling. Det är en ljust grå spik som ett alternativ. Du kan slå dag med denna bleka grå. Det ser varmt och lätt på fingret. Du kan också lägga until några smycken eller lutningar på det.Ljusgrå nail art structure är perfekt för vintern att göra ett varmt intryck gentlemen enkel. Blanda med vitt för att göra dina naglar ser vacker på vintern.

Ljusgrå nail artwork är lämplig för att få dig att se tasteful och varm denna vintern. Du kan kombineras med marble nail style för att slutföra dina naglar i vinter.Tillämpning av ljust grå och svarta färger för vintern nail artwork är lämpligt att skapa en attraktiv och elegant utseende den här vintern.

4. Silver Krom Spik

Med metallisk finish och skimrande silver skugga, denna gråa nyans nail artwork är tidlös och fashionable, feminin adult men ändå funky. Den här underbara färgen kommer att följa dig för att gå vart du vill.

Perfekt vinter nail art layout med glittrande krom silver nail artwork för att skapa en tasteful structure på naglarna.Nail artwork style med silver krom färg kan göra att du ser elegant i vinter. Lägg until geometriska mönster på naglarna för att få attraktiva spik design.

Söt nail artwork i krom silver mönster är lämpligt om male vill titta funky. Gör dina naglar kommer until liv genom att lägga until glänsande silver att bo snygg i vinter.

5. Grått Nagellack med Rosa Specifikationer

Känner mer girly i vinter, adult males du vill ha den varma titta på dina fingrar? Oroa dig inte mer, kan du kombinera de grå spik med rosa och glitter. Sedan är du redo att möta alla med denna söta kombination färg.Kombinera din grå nail artwork med rosa färg för att få en girly och varmt intryck på samma gång den här vintern. Lägg until mönster uppstår för att skapa en verkligt exquisite ensemble.

Blandning av grå med rosa toning för att göra dina naglar ser varm och girly. Läggas until med geometriska accenter för att göra dina naglar mer attraktiva.Om du har målat dina naglar med grå, du kan lägga till rosa färg för att göra dina naglar ser vacker och girly. Förutom att det kan göra dina naglar ser varmt för denna vinter.

Nyanser av grå nail artwork är inte så tråkigt som people trodde, det kan vara varmt, kantig, feminin och unika på samma gång.