15 Stjärnor Spik, Varför inte för Din Vinter Girls’ Night?


Vintern är på väg, den vackra stjärnor som alla är över huvudet på grund av den kalla luften och mörkare himlen underneath vintern. Det är inte bara en bra säsong för astronomiska observationer, guys också en bra tid att tillbringa en natt i eller med dina vänner för tjej-tid! Antingen för middag datum, shopping, café samtal med flickor, det kommer vara en bra idé! Men, naturligtvis, kan du fortfarande vill se stylish och söt.

Varför inte lägga de där stjärnorna ovanför ditt huvud på dina naglar, älskling? Det kommer att göra dina naglar blinkande när du är med dina vänner! Dessa är några idéer stjärnor nail structure som varje flicka kommer att vara besatta.

1. Vitt och Guld Stjärnor Spik

De ljusa vita som den polska bas är ett bra alternativ, medan stjärnorna i guld glittrig färg. Du kan också prova klistermärke för stjärnorna och sedan försegla det med en top rated coat. Denna glance är enkel och söt, du kan ha det för din procuring-tid med tjejerna.

Vit mandel naglar är det bästa valet för vintern. Lägg until gold star accenter för att förbättra ditt utseende så att det ser mer perfekt.

Naglar är en av de saker som påverkar ditt utseende. Välj vita naglar och lägga gold star accenter för att göra det vackrare.Vitt nagellack med gold star accenter kommer att förbättra ditt utseende så att det ser mer snygg i vinter.

Kort nail art ser enkel ut gentlemen är fortfarande perfekt för att förbättra ditt utseende. Lägg until gold star och linjer accenter för att få det att se mer attraktiva.Lägga until guld stjärna accenter until dina naglar kommer att förbättra ditt utseende, så att det ser sötare. Välj vita naglar att vibrera din vinter stil.

Korta vita naglar ser enkel males gör att du ser snygg i vinter. Lägga till guld stjärna accenter på vita naglar kommer att göra att du ser sötare.

2. Röda och Vita Stjärnor Spik

När det kommer until vintern, det handlar också om att Julen. Du kan sätta festlig Jul inspirerad färg på naglarna med denna idé. Sätta happy röd färg på bas, i kombination med stjärnor på några av fingrarna. Du kan lägga till några små stjärnor här för att göra det sötare. Detta kommer att bli ett bra alternativ när du vill träffa en fest.Röda naglar med vita stjärnor kommer att producera fantastiska kontrast som kommer att förbättra ditt utseende och ser snygg.

Lägga till vita stjärnor på röda naglar kommer att göra ditt utseende ser mer levande så att du kommer att visas säker.Korta naglar i rött är lämplig för vackra flickor i vinter. Lägg till white star accenter för att förbättra ditt utseende, så att det ser sötare.

Att välja rätt nail layout kommer att påverka ditt utseende på vintern. Mörk röd structure nail art med vita stjärnor accenter ser enkel adult men ändå snygg i vinter.

3. Rosa och Vita Stjärnor Spik

Kombinationen av rosa och vit färg skulle göra att du ser mer feminina och lugn. Båda färgerna är mjuka och inte för ljust för människor som inte älskar starka färger. Men, detta nail artwork är eleganta och stilrena. Här en ännu ser drömmande, romantiska. Rosa och vita stjärnor spiken kommer att vara en interesting val för din café hangout. Smuttar på en kopp varm choklad och ha en bra kvalitet tid med tjejerna, vad en perfekt kväll!Kombinera rosa och vitt kommer att göra att du ser mer feminina. Använd rosa naglar design and style med vit stjärna accenter för att förbättra ditt utseende, så att det ser sötare.

Söt kvinnor stil i vinter med rosa nail art ser enkel ut, adult men ändå fantastiskt. Lägg bara until en vit stjärna accent så att det kommer att göra att du ser mer feminina.Enkel nail artwork structure med rosa färgen kommer att förbättra ditt utseende, så att den ser söt. Lägga till stjärniga accenter för att göra dina naglar ser mer attraktiv.

Kort nail art med en kombination av rosa och vitt ser enkel adult males ändå söt. Lägga till stjärniga accenter kommer att förbättra ditt utseende, så att det ser mer tasteful.Rätt nail design kommer att påverka ditt utseende så att det ser mer perfekt. Använd rosa nail art med vita stjärnor accenter, så att du kommer att se mer feminin och vacker.

Dessa är några idéer som du kan prova för olika tillfällen i din girls’ evening i vinter. Har de stjärnorna på dina egna fingrar och fånga dagen med dem!