15 Nagel Idéer för att Kopiera until Din Fantastiska Vinter

Vad kan vara roligare än att ha en contact av ljus poppy crimson beneath vintern? Poppy red nail är något klassiskt som fungerar perfekt för att öka din ande och visa en livlig sida av dig. Om du är i rött-mani team, kolla in dessa roliga och vackra nail arts för din fantastiska vinter.

1. Vintern Blomma Blommar

Låt oss få blommig med denna spik structure. Du måste helt enkelt tillämpa vallmo röd deficiency på naglarna, adult males att använda good vit polera för ditt pek-och långfingret. För att matcha den rosiga vallmo och den vita, dra en liten röd blomma på vit botten tillsammans med en liten grön stjälk.

Crimson nail art ser mycket perfekt för din vinter utseende. Att välja en blommande blomma design gör att du ser mer feminin och classy.

Kombinationen av vitt och rött kommer aldrig att misslyckas för din vinter naglar. Lägg till blommande blomma accenter för att förbättra din stil så att det ser mer fantastisk.Almond nail artwork design med en kombination av vitt och rött ser attraktiv för vintern spik design and style. Blommande blommor kommer att ge dig en tasteful vintern ser.

2. Poppy Purple Kyssar

Detta nagellack dekoration idé är lika söt som en kyss. Göra nästan precis som vintern blomma blommar steg. Dock, om din vita målade naglar, du skissar lip mönster. Två kyssar för var och en av pek-och långfingret. Denna vackra vallmo röd och vit combo ger säkert en utmärkt romantisk twist för din vinter.

Crimson nail art med kyssar design ger dig ett yngre utseende så kommer det att framstå som säker på vintern.Lång nail art med en blandning av vitt och rött kommer att förbättra ditt utseende, så det ser mer glad. Lägga till kyssar accenter kommer att få dig att se yngre och trendigare i vinter.

Lång nail art i rött kommer att förbättra ditt utseende, så det ser mer attraktiv. Du väljer ett kyssar accent kommer att göra ditt utseende ser mer attraktiv.

3. Rött och Svart Nail Art

Rött och svart är riktigt kompatibla färger som går bra ihop. Du kan återskapa utseendet genom att poppy crimson färger på dina naglar, utan väljer svart färg bas för ditt ringfinger. På den svart-blank spik, skapa två små röda hjärtan med skimrande rött. Denna läckra nail art är värt ett försök.Rött och svart är verkligen kompatibel färger som passar ihop. Lägg till hjärtat accenter för att förbättra designen på dina naglar så att de ser fantastiska.

Kort nail art med en kombination av svart och rött ser verkligen ut varandra så att det passar ihop. Ett hjärta accent på en söt spiken kommer att se enkla gentlemen ändå fantastiska på vintern.Att kombinera svart och rött för vintern nail structure är den perfekt idé eftersom det kommer att se ut lämpliga. Att lägga till rött hjärta accenter till svarta naglar kommer att göra dina naglar vackrare.

4. Vita Prickar på Röd Vallmo

Vita prickar och röd är populära och trista vintage mönster. Återskapa denna ton på din nail art kommer inte att misslyckas vilket gör att du ser fantastisk. Det är bara att applicera röda polska och när de torkar, skapa vita prickar ordnad. Använd en tandpetare för det.

Röda naglar ser fantastiska för att förbättra din vinter stil så att de ser mer happy. Vita prickar på den röda naglar ser enkla men ändå ser söta på vintern.Vacker kvinna stil i vinter med red nail artwork ser mer happy. Lägga till en vit prick style and design kommer att förbättra ditt utseende, så att det ser mer perfekt.

Nail art med vit prick motiv ser enkel adult men perfekt i vinter. Välj rött nagellack för att förbättra ditt utseende så det ser mer glad.

5. Crimson med Stenar

Den röra av glänsande poppy pink och nail artwork sten ger dig ett bländande utseende. Ta glittrande nail art sten, tillämpa dem på din poppy-red-polerade naglar och ge en mer lager av polish för att få dem att hålla ihop starkare. Mousserande konst kommer att ge en zing until din vinter search. Poppy pink nagellack är ett klassiskt du aldrig vill missa särskilt under den här vintersäsongen. De ljusa fantastisk färg och lite känslig artwork att upplysa ditt vintriga dagar.Mandel pink nail art med sten accenter kommer att förbättra ditt utseende, så att det ser mer tasteful.

Rött är en fantastisk färg för din vinter naglar. Att lägga sten accenter kommer att förbättra utformningen av dina naglar så att de ser mer perfekt.Lång nail art med sten accenter kommer att göra att du ser mer exquisite så att du kommer att visas säker. Att använda färgen i paletten gör att du ser mer glada i vinter.