15 Knäckt Metallisk Vintern Nail Style and design Du kommer att Älska

Vintern är bara runt hörnet, och gör vintern nail arts kan inte vara mer spännande. Det är aldrig fel att hitta så många idéer som möjligt för att göra dina naglar och spruckna metalliska vintern nail style kan vara din bästa erbjudandet. Det är briljant hur polerade metalliska färger kan både gnista förfining och markera din starka signatur till dina nail arts. Det är även bättre för med vinter-inspirerad style också.

Gå dyk i vår lista på spruckna metalliska vintern nail arts kommer du älska det här.

1. Sprucken i Silver Metallic Naglar med Mörk Nyans

För dem som är i enkla adult men kraftfulla stil i gör naglar, välja knäckt silver metallic naglar med mörk nyans. Det är fantastiskt hur silver sprickor uppvisar futuristiska sofistikerade från dina naglar. Du kan helt enkelt sätta på den mörka skugga som bas, och tillämpa en artistisk övre metalliskt silver päls till fullständig awesomeness. Detta silver och svart kombination helt skulle fungera för din knäckt metallisk vintern nail design.

Använd knäckt och metalliska accenter när du utformar din silver svarta naglar. Detta är en intressant contemporary contact i vinter.

Lägg till en spricka design until metalliskt silver svarta naglar för en futuristisk resultat. Med en perfekt storlek och ser elegant.Glänsande silver svarta naglar med spruckna layout gör denna stil ser attraktiv på vintern. Dessa naglar kommer att gnistra när andra ser på dig.

Kombinationen av svart och silver är en lätt val när person målar naglar och spruckna konst ger ett charmigt intryck. Silver färg lägger glitter på nageln design.

2. Knäckt Marble Nail Structure Metallic

Den marmor effekt kan föras in i den spruckna metall vintern nail structure för att visa en inglasad glamorös search. Tillämpa silver och guld som bas för dina naglar kan säkert fungera för skuggan av nageln. Du kan välja svagt rinnande vit eller nude cream för att polera naglarna för att godkänna av vintern också. Dekorera dem med en skugga effekt för att visa utseende av glas och marmor.Silver och glitter glitter i kombination med vitt spricka form gör att naglarna ser mer vacker och elegant. Detta nail design and style ser också svalt på vintern.

Vita naglar med tillägg av lite guld glitter bilda en sprucken accent. Detta ger en perfekt nagellack style för dig.vita naglar och en svart hy ser ut som marmor, samt guld glitter accenter visa mer metallic naglar. Detta nail structure ser perfekt i vinter.

style kind metalliska marmor spruckna naglar vita och mörkblå kommer att bli en trendig nail structure i vinter med silver glitter läggas until. Detta är en trevlig kombination för vintern framträdanden.

3. Knäckt Spiderweb Metalliska Nail Arts

Ett oväntat unik style and design för dina nariga vintern naglar? Prova metall nail art liknar knäckt spindlar. Denna natur-inspirerad konst kan vara att du genom att ha en mörk färg för primers. Päls dina naglar med silver metallic absence som är lämplig för vintern. Avsluta layout genom att låta det torka och du är helt rätt!Metalliska Spiderweb spruckna naglar i blått och silver kommer att ge en bländande nagellack design and style för dig i vinter.

Om du har målat dina naglar med svart metallic knäckt spindelnät, då komplett med glänsande silver så att uppkomsten av naglar ser mer attraktiv och vacker.Den svarta färgen style på dina naglar med Metalliska Knäckt Spider type moreover silver vibrationer kommer att se charmig och mycket snyggare för vintern.

Svarta naglar i kombination med en antydan av skimrande silver vibrationer variety moderna Knäckt Spiderweb nail art som är stylish i vinter.

4. Knäckt Metallic Rosa Rosa Naglar

Rosa ros är en totalt gå för nästan varje gång du går på vintern. Detta är en absolut briljans för att visa en varm och mjuk touch until din nail design and style. Kombinera bedårande nude rosa polska med ett guld och silver päls. Ge en sprickbildning effekt på din rosa primer, och är redo att bli allas favorit plocka den här säsongen.Metallic rosa ros spruckna naglar i kombination med en lätt skimrande, gyllene vibrationer kommer att ge en modern-day design som är trend i vinter.

Den neutrala rosa bas i kombination med guld överföring folie övergång som bildar sprickor. Detta skapar en vacker och mer feminina spik utseende.En enkel guys attraktiv nail layout med en kombination av rosa rosa och silver metallic sprickor ger en fashionable touch som passar dig.

Förhoppningsvis kommer vår rekommendation på spruckna metalliska vintern nail structure kommer att få dig inspireras.