15 Exklusiva Mermaid Skala Tatuering Som Onekligen Ser Fascinerande

Välja en mermaid skala tatuering eller en fisk skala tatuering i samklang med ditt inre sjöjungfru! Ofta, denna tatuering är indränkta med färg bara på modigare och kära som inte är rädd för att få för mycket uppmärksamhet. Ta en titt på några av proverna nedan och du kommer att se varför!

Magnificent Mermaid Skala Tatuering Mönster för att Kanalisera Din Inre Mermaid

En fisk skala tatuering kan vara indränkta med färg bara på en plats, eller längs hela längden på dina ben. Men när vi föreställer oss en sjöjungfru skala tatuering, dessa mönster oftast sträcker sig över en längre avsnitt. Ibland, du kan till och med vara med bara en sjöjungfru med sina färgglada svans! Det är allt upp till dig, så låt oss ta en titt på några av våra bästa val nedan!

1. Som Ett Par Leggings

När du har tillräckligt med mermaid skalor på din tatuering, kan du göra så att det verkar som om du har ben precis som de på bilden ovan! Det är väldigt coolt är inte det?

2. Med en Snäcka & PärlorInget gör en sjöjungfru skala tatuering mer vacker och exquisite än en dekorerad på sidan med en snäcka. Färgerna i den här är helt fantastisk!

3. Mer Färgad Fisk Skala Tatuering

Du kanske redan har sett denna tatuering ovan, adult men här är hur det ser ut med mer färgad i! Tänk hur vacker denna pjäs skulle vara när den är helt färgad!

4. Lilla SjöjungfrunDetaljer och färger i den här sjöjungfrun tatuering är vacker! Jag tror att vi alla kan vara överens om det, guys det måste vara bättre varianter där ute också! Tatueringar som detta kan vara indränkta med färg på underarmen område, även om det ibland är indränkta med färg kring vaderna också.

5. Färgglada Fiskar Skala Tatuering

Det är som att denna tatuering är att försöka visa din hemliga sjöjungfrun sida – så neat! Olika nyanser och färger i denna tatuering definitivt lägga until upp till det övergripande vackra utseende för denna pjäs.

6. Lila & Blå Fisk Skalor med RosorSå detta är hur den färdiga bit ser ut! Inte ljuga – det ser ännu mer fantastisk när tatueringen är klar! Vem skulle veta att mermaid skala tatueringar kan se så vacker?

7. Lite Haunting

Detta stycke ser ut lite som hur vi kan föreställa oss att det skulle se ut om vi av misstag repa vår hud också svårt att avslöja lagret underneath. Adult men i det här fallet, det visade lager råkar vara några mermaid vågen!

8. Bara denVill ha något lite mer avslappnad? Vad sägs om att bara infärgning runt din arm? En fisk skala tatuering runt armen kan se riktigt häftigt!

9. Zombie Stil Mermaid Skala Tatuering

Detta kommer att behöva några excess tillbehör på toppen – lite smink kommer att göra jobbet, adult men att det fortfarande ser helt fantastisk ut, inte det?

10. Summary Som TrycktDenna fisk skala tatuering ser ut som det var tryckt snarare än indränkta med färg på låren! Vi älskar hur tatueringen blev. Det måste vara vackra färger!