15 Anti-franska Vintern Nail Artwork Idéer som Du inte Kan Motstå


För oss som alltid tycker om våra naglar och älskar att happy våra ögonblick, anti-franska vintern nail artwork kan vara den coolaste idé att göra. Eftersom bo varmt och ser bra ut verkar inte tillräckligt bra.

Vi är redan känner den kyliga luften efter Höstens värme. Nu som den kallaste årstiden är på väg, det har blivit vår ursäkt för att prova nya nail artwork. Eftersom det inte finns någon bättre anledning än en ny säsong. Låt oss nu ta en titt och ta med dem till nästa spik utnämningen.

1. De Tasteful Svart

Så många färger som representerar vintern. Har någon sagt until dig att svart nagellack kan vara tråkigt för vintern? Bryt myten och göra din vinter outfit som står ut med stylish svart.

Svart kommer inte vara så tråkigt om du kombinerar med några perfekta färger. Och inget mer sophisticated än svarta och guld vintern nail art.

Att ha rätt nail style kommer att göra dig vackrare och se självsäker ut. Svarta naglar med en kombination av guld kommer att göra att du ser mer tasteful i vinter.

Svart matt naglar med guld snöflinga accenter ser enkla ut adult men är perfekt för din stil i vinter.Svart nagellack gör att du ser tasteful i vinter så det kommer att se självsäker ut. Kombinera svart med guld så kommer det ser mer elegant.

2. Matte Älskare

För älskare matt, ganska säker på att du inte kan motstå att prova den anti-franska vintern nail artwork. Inga bekymmer, de fungerar perfekt för matte också. Eftersom matt nagellack kan ge värme until detta kalla väder. Du kan också experimentera med några olika utföranden. Lägg till några tribal structure på naglarna som skulle vara trevligt.

Matte nail artwork structure är perfekt för vintern nail design and style eftersom matt nagellack kan ge värme på vintern. Att lägga till några tribal mönster på naglar kommer att göra dina naglar vackra.


Ugglans tribal deal with design and style för matte nail artwork ser mer kreativa så det kommer att förbättra ditt utseende så är det mer attraktivt. Blanda rött, vitt och svart är perfekt för utformningen av din vinter naglar.
Kort nail artwork med en matt färg kommer att ge värme i kallt väder. Lägga till en tribal design until din nail artwork kommer att göra ditt utseende mer trendiga.

3. 50 percent Moon Layout

Halv-moon style är fortfarande ett mycket populärt nail art idé. Undantag eftersom det är så enkelt att göra, det är så roligt att göra det med någon färg. Du kan också blanda hälften-moon layout med en annan style and design, en stjärna är den mest sannolika. Detta kommer att göra din Anti-franska vintern nail helt enkelt vacker.Om du vill se perfekt ut, att välja rätt nail design and style är lösningen. Halv-moon nail style med en kombination av svart och guld gör att du ser stylish i vinter så det kommer att se självsäker ut.
En halv-moon nageldesign är ett enkelt sätt att förbättra ditt utseende på en kall vinter så det ser fantastisk ut. Att kombinera mjuka färger med ljusa färger kommer att ge en kontrast som ser fantastisk ut så att du kommer att se fantastisk.


Med en halv måne nageldesign är ett mycket populärt nail art idé som kommer att få dig att se trendig. Lägg till diamond tillbehör för att förbättra din nail design and style så att det ser exquisite.

4. Mousserande Triangel

Ger en classy kontrast genom att applicera glitter triangel style and design på ditt tips med en ljus färg. Och för resten av nageln, kan du använda en mjuk färg. Denna färg och design är tummen upp.

Beige nail artwork layout ser enkla ut guys är perfekt för din vinter naglar. Lägga till en glittrande triangel design på toppen av nageln kommer att göra dina naglar ser mer fantastisk.


Mandel style nail artwork med rosa nagellack ser söt och passar för din vinter naglar. Lägg bara until en mousserande triangel design and style på basen av nageln med en silver färg så att det ser lyxigare.
Kort nail art design med mjuka färger kommer att förbättra ditt utseende så det ser vackrare. Använd mousserande triangel design and style på toppen av naglarna för att få det att se mer attraktiv så att den kommer att visas säker.

5. Choklad och Vit

Är säsongen påminner dig om så mycket som en kopp varm choklad? Gör det bekvämt för dig och färg nageln med läckra choklad färg. Och naturligtvis, marshmallows på varm choklad kommer att glädja ditt humör. Så du kan alltid kombinera choklad och vit färg på din vinter nail artwork idéer.

Eftersom vintern kommer och går, alltid sätta dessa Anti-franska vintern nail art design and style som din favorit eftersom de kan alltid varm vinter och lätta på ditt humör.Choklad nail artwork structure kommer att ge dig en känsla av glädje i vinter. Lägg until ett vitt blad style and design så att det kommer att bli en perfekt vinter nail artwork.

Kombinera brunt och vitt för att designa din vinter naglar är den perfekta idén. Eftersom det kommer att likna marshmallow på varm choklad så det kommer att glädja ditt humör.Mandel naglar med brunt nagellack kommer att förbättra ditt utseende för att se mer perfekt och classy. Lägg till vita spetsar motiv så att du kommer att se elegant och perfekt för din vinter naglar.